Sobota, 14. července 2007

Osobní odběr u Cybex



V pondělí jsem řešil osobní odběr zboží u Cybex. K pražské pobočce Vltava Stores jsem dorazil ve 12.28 a trochu mě překvapilo, že od 12.30 do 13.00 mají polední pauzu – pochopil bych to, pokud by měli jediného zaměstnance, ale uvnitř seděli 3 lidé! Naštěstí jsem dorazil o dvě minutky dříve, takže polední pauza se mě netýkala a počítal jsem, že za minutku budu mít zboží a Cybex mé peníze.

Místo toho mě čekala studená sprcha – nefunguje jim systém. Studená sprcha mě sice týden čeká (Opět týdenní středověk), ale toto byla sprcha úplně jiná. Prý ať přijdu po polední pauze. S tím jsem se samozřejmě nechtěl spokojit, takže jsem se pokusil domluvit, že zkusím za pár minut zaklepat na okno a poptat se, zda již vydávání faktur funguje.

Šel jsem se projít a nepřestával myslet na to, jak mi vzniklá situace nabourává program celého dne. Měl jsem namířeno do Černošic, ale kvůli uzavírce silnice je to tam a zpět 85 km a skoro 2 hodiny času. Kolem 12.45 jsem zkusil na okénko zaklepat, ale chlápek jen pokrčil rameny a že to prý nejde. V tom okamžiku jsem si uvědomil, že to určitě ani nezkusil. Ve 13.00 otevřeli a jako mávnutím proutku začalo najednou vše šlapat.

Co takhle nějaké záložní řešení? Mohlo by se něco podobného stát v Tesku? V Alzasoftu? V Internet Mall? A u čerpací stanice? A co na to Jan Tleskač?

Prochaine | 16:29 | Internet | Komentáře