Čtvrtek, 24. února 2005

Objednávka z Amazonu



Jak jsem popsal v příspěvku Bydlím – Zkusme to bez drátů (2), rozhodl jsem se objednat nové bezdrátové řešení (router, switch a bezdrátový Access Point v jednom zařízení) od společnosti Netgear.

Zařízení pracuje v normě 802.11g (popřípadě b). Rozhodl jsem se pro balení, které navíc obsahuje USB 2.0 adaptér pro připojení do bezdrátové sítě, kterých bych rád použil pro připojení notebooků nebo stolních počítačů, které WiFi nemají.

Na Amazonu tento balík prodávají jako Netgear WGB111 Wireless Router and USB 2.0 Adapter Kit (54 Mbps) za příjemných $85. To je asi 1955 Kč. Pokud navíc využijete Mail-In Rabate, ušetříte dalších $25. U nás jsem našel cenu 3 566 Kč.

Pro zaslání jsem využil Super Saver Shipping, který je zdarma. Zboží jsem objednával 15. února a hned druhý den bylo zboží na adrese mého kamaráda, který mi jej převčírem přebalil a poslal do České republiky. Současně požádal o Mail-In rabate, takže těchto $25 může použít na zaplacení poštovného. Počítám, že příští týden bude balíček v Čechách.

Tímto způsobem lze na nákupu zboží ušetřit až polovinu.

Pro úplnost: Vím, že v USA mají WiFi zařízení menší rozsah kanálů, stejně jako můžu narazit na rozdílnou elektrickou zásuvku.

Prochaine | 10:52 | Nezařazené | Komentáře