Čtvrtek, 16. září 2004

Radek Hulán má milost!



Asi jste si toho nevšimli, ale začal jsem opět linkovat na Well.Done, neboli blog Radka Hulána, dříve Občasný O’blog.

Po spotech Hulán je hulvát! a Hulán je hulvát! 2 jsem přestal v dubnu tohoto roku na Radka linkovat i přesto že některé jeho články za to stály, například Dokumentace k PHP v PHP 2.

V poslední době jsem začal Radkův blog brát takový, jaký je. Brát si z něj to nejlepší a netrápit se tím, co se mi nelíbí a s čím nesouhlasím.

Například nemůžu plně souhlasit s článkem Ztráty a nálezy :: orosené Windows XP SP2, ale líbila se mi věta:

Občas si přečtu o tom, jak komu co nefunguje, škodolibě se ze své dlouhodobě stabilní stanice s WindowsXP SP1a pochechtávám, a přítelkyni přitom něžně hladím levou bradavku.

Na druhou stranu se mi líbil spot Windows forever!, přestože Radek krátce potom migroval na SuSE Linux 9.1 Personal, oceňuji Dokonalou konfiguraci Firefoxu a skvělý seriál po bezpečnosti FIREWALL – základ bezpečnosti (díl 1 2 3).

Navíc blogů postavených na jeho systému BLOG:CMS je stále víc a dokonce i takových kvalit jako je Marigold, nebo třeba včera objevený a pěkně zpracovaný La Trine. BLOG:CMS sice není dokonalý, ale je jistě velmi kvalitní, viz. BLOG:CMS, dějství prvé nebo BLOG:CMS: intermezzo o špatných databázích.

Mimochodem… Články o Photoshopu od tebe fakt nečekám!

Prochaine | 09:29 | Nezařazené | Komentáře