Středa, 29. června 2005

Gmail bez pozvánky



Pro mě to je zatím celkem novinka, protože mi ještě minulý týden přišla jedna žádost o pozvánku na Gmail, ale dneska jsem našel stránku Create a Google account, na které si lze vytvořit Google (Gmail) účet bez pozvánky!

A přece

A přece se dneska našel další, kdo mě mailem žádal o další pozvánku. Zdá se, že si všichni zvykli na pozvánkování a konvenční řešení jim nestačí!

Tak zpět!

Všechno je jinak a zdá se, že pozvánky budou pro získání Gmail účtu ještě chvilku potřeba! Google si totiž plete pojem Google AccountGmail Account. Na přihlašovací stránce k Gmailu je požadavek Sign in to Gmail with your Google Account, ale po přihlášení pomocí tohoto účtu se objeví:

Sorry, this is not a valid Gmail login.
You cannot log into Gmail using your Google Account username and password.

Gmail is in a limited test period and is only available to a small number of people who are helping test and improve the service before it is made more widely available.

If you have been asked to test Gmail and have not yet created a Gmail account, please click on the link in your invitation email.

If you have been asked to test Gmail and have already created a Gmail account, please try to log in again using your Gmail username and password.

Prochaine | 16:54 | Nezařazené | Komentáře