Špagety
Názorná ukázka jak uvařit špagety pro pět chlapů. Fotografie dokumentují přípravu večeře v italských Dolomitech v prosinci 2003.
- Připravte si základní ingredience – „maso“, sýr, hodně cibule a opravdu hodně česneku. Maso může nahradit oblíbený Luchmeat. Zatímco cibuli si můžete pomalu osmahnout, vše ostatní máte zatím jen připravené.
- Pokud nemáte mačkáto, tak si musíte česnek nakrájet na malé kostičky. Připravíte si vodu na špagety – nezapomeňte kapku oleje a špetku soli! Nyní již máte vetšinu ingrediencí v hrnci s cibulí, my jsme přidali omáčku pomodoro, kterou lze v Itálii kdekoliv koupit. Ve třemím hrnci právě rozmícháváme další omáčku na těstoviny, tuším od Maggi. Nakonec vše (pochopitelně krom těstovin a sýra) smícháme do jednoho hrnce (Eintopf) a přidáme česnek.
- Připravené špagety poléváme připravenou omáčkou a ochutíme nastrouhaným sýrem. Jako nápoj doporučuji víno.
Potřebné suroviny jsou nyní již myslím jasné, takže s chutí do toho!
Indekrience mě fakt dostaly:) Už mlčim, na mým blogu je miliónkrát víc chyb než tady. Maglajz na špagety dělám dost podobně.