Úterý, 25. ledna 2005

Bydlím – Výběr mikrovlnky



Pro mladého muže je mikrovlnná truba základní spotřebič, bez kterého by patrně pošel smrtí hladem.

Výběr byl celkem jasný. Požadavek byl volně stojící mikrovlnka s funkcní Crisp (nebo obdobnou).

Crisp – Tato patentovaná funkce zabezpečí upečení pokrmů do křupava svrchu i zespoda úplně stejně jako při tradičním pečení, ale za podstatně kratší čas. Proto se pokrm při použití funkce Crisp se speciální pánví, která je dodávána spolu se spotřebičem, nevysouší a zůstává šťavnatý. Crisp je ideální pro pečení kuřecích stehen a pizzu vám upeče s křupavou kůrkou. Do mikrovlnné trouby vložíte lasagne a Crisp vám je dokonale propeče.
Já to tedy používám především na přípravu pizzy…

Volba padla na výrobek Whirlpool JT 356 WH, kterou Bílé zboží prodává za 9 190 Kč, leč již před Vánocemi jsem si všiml, že Datart tu samou prodává za 7 990 Kč. Doporučená prodejní cena je 10 990 Kč. Celkem paradoxní situace.

Trouba sice neumí teplý vzduch, ale věřím, že se bez této funkce obejdu a při budování nové kuchyně (někdy za dva roky) pořídím troubu, která horký vzduch bude umět.

Mikrovlnka byla dnes zakoupena a převezena do nového bytu.

Je pravdou, že mikrovlnna trouba za téměř 8 000 korun se může zdát hloupostí, když si člověk zařizuje byt a potřebuje každou korunu, na druhou stranu již při výběru notebooku jsem zmínil citát Když už do něčeho investujete své peníze, tak nedělejte žádné kompromisy – a je pravda, že mikrovlnku Whirlpool, která stála někdy před osmi lety dvojnásobek, mají rodiče dodnes, denně se používá a jsou s ní plně spokojeni.

V nejbližší době sledujte výběr podstavce pro tuto mikrovlnku s titulkem Výběr myčky.

Prochaine | 00:58 | Nezařazené | Komentáře