Středa, 10. listopadu 2004

Chválím i4shop.net



Když jsem před dvěmi lety začínal s Wifi, zaregistroval jsem se v eshopu i4shop.net. Nejenom, že jsem se dostal do kategorie Speciální zákazník, současně jsem byl pravidelně mailem bombardován (v dobrém) zajímavými nabídkami.

Když jsem si nakupoval svůj první Wifi hardware, probíhalo vše následovně – kabel a konektory na Francouzské, kartu v jednom IT obchůdku, který už snad ani neexistuje, a anténu kdesi v soukromém bytě v Malešicích. Pobíhání na celý den.

Minulý týden jsem narychlo potřeboval XI-626 kartu, pigtail a anténu pro zákazníka, který chtěl připojit. Vzpoměl jsem si, že na i4shop.net nabízeli akční balíčky za zajímavé ceny, kterým nemůže konkurovat ani velkoobchod Levi, které nabízí celkem širokou nabídku bezdrátového hardware. Zkusil jsem tedy prvně nakoupit.

Objednávka zboží proběhla v 9:44, po 23 minutách jsem dostal potvrzení, že zboží bude expedováno stejný den. Za 2,5 hodiny byla již zásilka předána poště a druhý den před polednem jsem balík přebíral.

Možná se vám zdá, že chválím něco samozřejmého. Bohužel – zkušenost mi říká, že podobné služby nejsou zatím ještě zcela běžné.

Prochaine | 00:04 | Nezařazené | Komentáře