Čtvrtek, 22. dubna 2004

Hlasování o DPH



Toto je snad normální jen v ČR. Ministr Svoboda je vážně zraněn a přesto je nucen přijet za všech okolností do Prahy k hlasování o DPH. Jako by poslanci vůbec nechápali, že zákon je špatný a prezident ho vetoval. Takže zatímco většina populace věří prezidentovi Václavu Klausovi, tak si vláda a PSP hraje na vlastním písečku a za všech okolností si mele svou a just musí zákon odhlasovat, i kdyby trakaře padali.

Klíčový okamžik přijde ve sněmovně: Cyril Svoboda tam bude ležet v kanceláři hned vedle hlavního jednacího sálu. Bude čekat na hlasování. Dovnitř vjede jen na okamžik, jakmile přijde na řadu hlasování.

„Bude záviset na jeho zdravotním stavu, zda ho do sálu přivezou na zvláštním záchranářském lehátku, či vsedě na vozíku,“ řekl Svobodův mluvčí Vít Kolář.

iDnes: Zraněný Svoboda přiletěl do Prahy

Velice by mě zajímalo, zda nová vláda za dva roky bude celé další 4 roky rušit všechny špatné zákony, které tato vláda schválila. A po dalších čtyřech letech bude další vláda rušit zákony, které schválila vláda předchozí a tak stále dokola…

Prochaine | 10:21 | Nezařazené | Komentáře