Středa, 24. března 2004

Hledáme výhodný hosting



Lidé, kteří se bohybují kolem Internetu, jsou vlastně velmi nároční. Nestrpí žádný výpadek, potřebují prezentovat velké množství dat (například fotografií), rádi experimentují, požadují konkrétní služby, neomezený přenos dat a podobně. Na druhou stranu jsou obvykle ochotni pustit i nějakou tu korunu. Pokud ne, končí u Pipni.cz.

Já jsem před dvěmi lety přecházel od Hosting.cz (kde ovšem trvale hostuji komerční záležitosti zákazníků) k Web4U, kde nabízeli slušné služby s 300MB za 169 Kč měsíčně, bohužel za .net doménu jsem dal možná až příliš.

Nyní uvažuji o další změně. Objem prezentovaných fotografií roste. Dokonce mě napadlo umístit na Internet vlastní server, našel jsem zajímavou nabídku za 777 Kč měsíčne. Bohužel nejsem pod Linuxem až tolik zběhlý, a Windows jsou pro tento účel až příliš drahé.

Další služba, která připadala v úvahu, je plzeňský Coolhosting, kde chtějí za 400 MB nějakých 99 Kč (při platbě na dva roky dopředu).

O víkendu jsem však narazil na velmi zajímavou a seriózně vypadající službu Český Hosting, kde nabízí jen jeden tarif – 500 MB za 1.000 Kč na rok a k tomu pěknou cenu za domény.

A protože bloger je tvor pokusný, dal se Jirka Chomát ihned testovat Nový hosting. (Já sám jsem se o službě dozvěděl z Yuhůůva spotu Výzkum klikněte zde)

Prochaine | 09:20 | Nezařazené | Komentáře