Úterý, 18. dubna 2006

HDD/DVD rekordér Sony RDR-HX720



V lednu jsem (ve spotu Tipy na levná DVD) prozradil, že si chystám pořídit harddiskový DVD rekordér, konkrétně jsem měl zálusk na model Sony RDR-HX710. Vybral jsem si ho především pro přijatelný poměr cena/výkon, kladné hodnocení v recenzích a také proto, že si jej pořídilo několik mých přátel – zajímavé je, že všichni ho našli pod vánočním stromečkem. Tento model se ale přestal vyrábět.

Byl však nahrazen novinkou Sony RDR-HX720, který je navíc levnější – moje nákupní cena je 9.707 Kč (11.550 Kč s DPH). A navíc umí i jednu důležitou drobnost – přehrává DivX (snad i s titulkama) a vypaluje na DVD-R ve formátu VR.

Sony RDR-HX720 – DVD rekordér se 160 GB pevným diskem, možnost záznamu na dvouvrstvá média DVD+R DL (8,5 GB / 3,5 hodiny v režimu SP), nové grafické rozhraní s rychlou odezvou, Dual RW kompatibilní, záznam na DVD±R/RW a DVD+R DL, přehrávání DVD-Video, DVD±R/RW, DVD+R DL, VCD, SVCD, CD audio, MP3 (CD-R/RW) a JPEG (CD-R/RW, DVD±R/RW), DivX (DVD, CD-R/RW), záznamové režimy HQ+ (HDD), HQ, HSP, SP, LSP (2,5h), LP, EP, SLP (8h), možnost dělení titulů, dynamický variabilní datový tok, obrazové vyhledávání kapitol, možnost zastavení živého TV vysílání, ShowView s VPS/PDC, 40 pozic časovače, AV Sync, Chasing Playback, Auto program title labelling – automatické nastavení jména nahrávaného titulu, zrychlené přehrávání se zvukem (1,5×), One touch dubbing, High Bit Rate recordinh mode (HQ+ mode – 15 Mbps), Program dubbing, snadná editace záznamu, až 64× rychlostní přepis z HDD na DVD. 2× SCART (komponent video, RGB/S-video, stereo audio) Vstupy: DV in (i.Link), RGB, S-video, kompozitní video. Výstupy: komponentní video, RGB, S-video, kompozitní video, stereo audio, digitální koaxiální. Černé provedení.

Každopádně ho mám objednaný již druhý týden a dnes konečně dorazil do velkoobchodu a zítra bude u mě. Budu patrně jedním z prvních majitelů v ČR :-). Podrobněji se zkusím rozepsat až po prvním seznámení!

Proč si v době rychlého internetu pořizovat něco, co nahrává pořady z televize? Domnívám se totiž, že pokud se pozorně zadíváte do televizního programu, tak naleznete desítky opravdu kvalitních filmů či pořadů, které rozhodně stojí za shlédnutí, případně zaznamenání pro případ, kdy se na ně budete chtít podívat. Například pro dnešní večer doporučuji Bratrstvo neohrožených!

Prochaine | 20:32 | Nezařazené | Komentáře