Pondělí, 29. srpna 2005

Big Brother – co se děje?



Na první pohled klid před bouří. Pokud nemáte přístup k live kamerám, tak si můžete přečíst několik postřehů:

Včerejší noc

Koupání ve vířivce, klábosení, seznamování a hlavně litry šampaňského. Vzhledem k omezenému rozpočtu 100 Kč na osobu a den se dá předpokládat, že alkohol a kouření bude po vyčerpání zásob značně omezeno.

Vířivka

Nevím přesně jestli se ráno pokoušeli vířivku čistit, každopádně byla vypuštěná a ve smíšených dvojicích nyní chodí za ruku z domu k vířivce a nosí tam vodu po dvou půllitrech. Patrně se jedná o úkol Velkého Bratra. Střídají se takhle už několik hodin a vířivka není naplněná ještě ani do poloviny.

Teplá voda

Mytí nádobí nechali v noci na ráno s tím, že neteče teplá voda. Ani ráno to nebylo o moc lepší, takže vodu ohřívají v mikrovlnce. Člověk si to asi neumí dost dobře představit, ale nádobí pro 12 lidí je celkem hromada.

Sluneční hodiny

Jak asi víte, nemají soutěžící u sebe žádné hodinky. Pro člověka je obvykle celkem stresující, když nemá představu o čase. Někdo přichází s nápadem postavit sluneční hodiny, nevědí ale kdy je poledne, aby mohli hodiny seřídit. Jedna účastnice navrhuje zabodnout kolík a poledne se pozná podle toho, že kolík nebude vrhat žádný stín. Moc jsem se pobavil…

Kafe

Zpozorněl jsem, když si při obědě dvě účastnice stěžovaly, že jim chybí káva. Jedna druhé si stěžuje, že si den bez pořádného kafe nedokáží představit. Zdá se, že závisláci by mohli dostat absťák… Patrně spíše obětují nějaké peníze na nákup kávy. Škoda.

Prochaine | 13:31 | Nezařazené | Komentáře