Pondělí, 26. května 2008

Hromada monitorů



Dneska se to u mě nějak sešlo. Sám mám doma už přes rok monitor Dell 2407WFP, ale protože si kamarád chtěl 24″ monitor sám koupit a nechtěl jsem, aby si kupoval nějaký low-end model, tak jsem se mu nabídl, že si pořídím nový a svůj mu přenechám (za pár tisíc).

22″, 24″ a 30″ v pozadí

Nový už před časem dorazil – je to Dell 2408WFP, ale zatím není ve stavu, kdy bych jej mohl začít používat – ze všech věcí, které se mi na něm nelíbí, mi zatím nejvíce vadí to, že při připojení přes VGA má duchy, které jsou nejvíc vidět u písmen na šedém pozadí (menu ve Windows apod.) Zítra mají přivést nový, tak uvidíme, jestli je to vadný kus nebo celá revize. Ta moje je A00 a existuje prý i A01.

K tomu mi dorazil i nový Dell 2208WFP – výměna za Dell E248WFP se kterým jsme s kolegou nebyli spokojeni – přeci jen TN panel na 24″ není zrovna moc kvalitní koukání na práci. No nakonec to bude jen monitor k serveru a pro účely instalací nových a oprav starých počítačů. Ten E248WFP jsem před časem prodal na Aukru a opět za cenu lepší, než za jakou jsem ho pořídil.

A pak se tu objevili dva Dell 3008WFP, což je téměř zázrak, protože je Dell (nebo alespoň česká pobočka) stáhl z nabídky, kvůli velmi špatné dostupnosti. Tyto dva kousky jsem objednával na začátku dubna a dodávka trvala přesně 7 týdnů – i byt se mi podařilo zrekonstruovat dří­ve.

V pátek u mě byli nějací filmaři a potřebovali před nákupem otestovat svojí kameru na monitoru Dell 2408WFP, že prý ji u Dellu v pražském showroomu nemají. A když viděli i Dell 2208WFP tak si otestovali i ten se slovy, že mám u sebe lepší showroom, než má Dell.

Prochaine | 22:13 | Dell, Hardware | Komentáře