Čtvrtek, 21. prosince 2006

Vánoční nákupy



Rád bych všem připoměl, že na konci prosince jsou Vánoce. Možná se tomu divíte, ale už přes 20001500 let je to pořád stejné. A pro všechny je to stále stejné překvapení a nejsou schopni se na tento čas připravit.

Mobil je v pohode, ale doporucuji si telefonicky overit, zda ho opravdu maji. Ja ho objednaval kdyz u nej (v te dobe) svitila nadherna cedule SKLADEM, prisla mi zprava ze si pro nej mam prijit a pak ho samozrejmne nemeli, takze mne ted preci jen jednak mrzi ze skoro pul hodiny jsem mohl stat ve fronte nekde, kde bych ho i dostal. Vzhledem k „famoznimu“ tempu vyrizeni se k nemu tudy uz asi do vanoc nedostanu, takze muzem tak akorat lit olovo a rozkrajovat jablicka.
Odpověď: Dobrý den, bohužel v předvánočním shonu se to stát může. Mohu vám zaručit, kdyby zákazníci řešili Vánoce třeba během celého měsíce, problém by nebyl. Není to samozřejmě výmluva, pochybení bylo na naší straně.
 http://www.mobilka.cz/…l7:komentare

Jeden můj zákazník mi už na začátku září sdělil, co bude do konce roku potřebovat a vše se bez problému krásně stihlo. S ostatními to byla (a ještě asi bude) trošičku potíž.

Ve velkoobchodě Levi (dnes se to nevím proč jmenuje BGSLEVI) jsem v pondělí objednal zboží, v úterý šlo do výdeje a mělo dorazit službou PPL. Včera nedorazilo, dnes také ne a počítam že ani zítra. Prodejce mě informoval, že jsou Vánoce a že to tak prý chodí každý rok. V jiném velkoobchodě zas umí zboží z jedné objednávky poslat tak, že dorazí v různé dny. Už aby byl leden.

Prochaine | 17:08 | Nezařazené | Komentáře